dilluns, 10 de juny de 2019

PIZZERIA PARADÍS L'ESTARTIT

El Paradís de les Pizzes Congelades gràcies al seu sorollós motor de refrigeració.

Des de Qualest diguem "NO", "tolerància ZERO" amb els sorollosos i abusadors.


Portem més de 15 anys aguantant el SOROLL D'UN MOTOR DE REFRIGERACIÓ PER PIZZES CONGELADES que ens van instal·lar al jardí de casa. Varen treure el motor de la part de davant que molestava a la gent que passava pel carrer de la Platja i als seus propis clients de la seva terrassa (il.legal sobre la vorera dels vianants) i sense preguntar ni dir res, el van reinstal·lar a la part interior on dóna a la part nostre del jardí i habitacions. Quina "porcada" que us han fet ens van dir uns coneguts.
Al principi el soroll era increïblement fort, destapat totalment. Altres veïns que hi tenen habitacions (no dic noms) també se'ls hi van queixar. Parlant amb els de la pizzeria ens van dir que aquells veïns els volien denunciar. Però com ell també deu ser d'aquells que es senten superiors i està pel cim dels demés i per damunt les lleis (i és del partit local "l'Est") els hi va dir "que ho provessin", en to desafiant. Abans que gastar-se uns calés es quedava així. Va demanar indirectament que si volguéssim li paguéssim (així es tracta a la família, sí Senyor! això és una persona agraïda!). Sobretot perquè el pare li va vendre el nostre terreny on ara està instal.lat el motor, per la seva insistència i interès, i per fer-els-hi un favor. Personalment vaig tocar al seu casament en un orgue (el de l'església de Pals), de tecles petites i de fusta, que feina em va donar al final de la cerimònia tocar la peça "Tocata i Fuga en Re menor" de Bach i no se'm va acudir pas demanar-els-hi res, i menys calés. Ai, cobdícia. Ja faran un bon fitxatge els del partit polític local ("l'Est"). Fins ara sabem d'una activitat incompatible que feia fins l'any passat a Pals (que sembla haver acabat, com diuen en català, com els rosaris de l'Aurora! ni mai més ben dit) amb el seu càrrec de mestre. Terceres persones conegudes en són testimonis.

Ho vam provar d'arreglar a "les en bones" i varem fer que s'ho vinguessin a escoltar a casa però com no va servir de res i després encara t'engeguen a passeig, mitjançant l'advocat li vam obligar de mala gana, primer, a fer unes parets i després, més tard, a tapar uns forats que van fer amb astúcia a la paret mitgera. Actualment CADA ESTIU, que és quan un vol més estar-se per fora, pel bon temps i deixar les finestres obertes de la casa, AL VESPRE torna a funcionar i A FER SOROLL. I com nosaltres a casa nostra no tenim perquè suportar ni pagar les històries d'altres veïns o altra gent, ni els seus negocis, fins que ens no parin del tot ens queixarem per retornar a l'estat previ de l'instal.lació i ubicació d'aquest motor. N'hi ha que són capaços de viure a les costelles dels altres! Potser l'amo deu haver interioritzat amb el temps o per la companyia, l'abús de superioritat, que testimoni vam ser, del seu pare que com a mestre pegava els alumnes que no podia dominar. I el seu avi, un guàrdia civil temut a la zona de la Bisbal, que el recorden "al cim d'un cavall mal encarat amb una llarga capa i tricorni".

La seva dona és la que porta els problemes de seguir molestant ja que és de les que es senten pel cim de l'altra gent, es deuen sentir superiors o el centre de l'univers (cliqueu aquí), s'enruken, i per això tenen dret a seguir molestant. El seu home seria bo que se l'endugués a "estudi" que li ensenyin educació i civisme, i de passada també a dir alguna paraula en català ja que portant molts anys aquí i "ni fu ni fa". Quan el nostre advocat va tornar de parlar amb ella, se'n va endur les mans al cap de la manera que ens havia criticat.
A més és del mateix lloc que l'altra nouvinguda de comportament folk-histriònica... ambdues presenten tics o conductes característiques que quan et queixes, elles són les víctimes i com que són el centre de l'univers i estan pel cim dels altres (d'igualtat res, d'aquí ve que n'abusin), es deuen sentir superiors i/o aprofitar l'impunitat existent aquest poble (cliqueu aquí), et diuen les coses cridant o amb mala hòstia. Incivisme, cobdícia, egoisme i catalanofòbia sembla que podria ser del que coixegen. El més curiós és que aquesta "bona penya nouvinguda" es vanaglorien de ser "molt treballadores" i en aquest cas, de tant i tant, i "tant" de "MOLT TREBALLADORA", NO fan ni les PIZZES A MÀ i SÓN CONGELADES (d'aquí ve això del soroll del motor) i els clients i turistes se'n queixen, veure abaix els comentaris que deixen al seu web. I qui diu pizzes com es pot veure en els comentaris també altres aliments. A més, està ben clar que si a dia d'avui, 26 d'Agost de 2017, no han contestat a les crítiques de cap dels seus clients amb proves com ara "fotos a la cuina fent la massa" o com ell contesta a un dels clients (veure abaix), doncs amb "fotos de la seva dona a les vuit del matí fent la massa de les pizzes", doncs així, si a dia d'avui no s'ha produït i totes les fotos de la web són de plats ja fets, aleshores és que realment aquest sorollós motor els hi refreda i manté congelat rebé tota pizza i altres aliments. Vegin la web per exemple de la nova pizzeria La Piccola (clic aquí) de la Plaça Dr. Fleming, a pocs metres, el primer any d'obrir i ja ensenyen les fotos de la cuina i la massa de les pizzes. Amb paraules no n'hi ha prou, però després de la mentida (que la saben molt llarga -serien capaços crec de treure fotos de massa d'un altre lloc potser- molt llarga) engega els clients a casa seva dient-lis que no els vol més al seu local. D'igual manera van fer amb nosaltres familiars seus per part de l'home.

Si es fessin les inspeccions que els tècnics haurien de fer i NO que aquests tècnics es dediquessin al que sembla potser només exclusivament a afers municipals (o/i dels governants!!!... això us ho explicarem més endavant amb probes), doncs senyors/es, així ja no passaríem aquests problemes ni s'haurien generat enemistats entre familiars. Creiem que això és el que sembla que promou el govern i autoritats i tècnics. No se'n poden rentar les mans i dir que no són responsables de res i que no tenen obligació de res.

Igual tot això no passaria si des de l'Ajuntament s'exigís MÉS QUALITAT en el menjar i en les instal·lacions de restauració. Així els clients turistes marxarien més contents i tindrien més ganes de venir a un poble on "NO" ("on no", quin joc de dues paraules capi-cuades!) només mirin de fotre'ls-hi els calés, sinó que a canvi els hi donin uns serveis i uns productes com cal.

No sabem si s'enfoten, fan broma o és veritat, i s'ho creuen.
Per aquesta terrassa il.legal al cim de la vorera dels vianants i per no molestar els seus clients i fer més diners, ens van fotre el sorollós motor de refrigeració on dóna el nostre jardí i habitacions.

Tot il.legal, motor, terrassa, ... clients que se'ls hi queixen del menjar congelat... i els tècnics municipals on paren??

Nota: Observeu la fotografia. Té una senyalització de prohibit estacionar. Aquí sí que se la deuen fet posar (com ell és de l'Est). Clar, ha de tenir lliure la vorera cada matí per parar la terrassa i que no els molestin a ells.

Ocupació il.legal de la vorera dels vianants en benefici d'una terrassa privada que podria ubicar-se enfront o a la mateixa Plaça del Dr. Fleming. Però així, potser perquè com són tant treballadors per no cansar-se a travessar el carrer. Ho deuen necessitar a "mamella de monja" (per no esforçar-se "pobrics", clar com ella és tant treballadora).
El mateix amb la terrassa sobre la vorera dels vianants al carrer Víctor Concas.

I al vespre sobre la vorera dels vianants el seu contenidor de deixalles.... però tirant cap el veí (com el soroll del motor, s'ha "d'explotar els altres, com són inferiors!"). Sobretot que no es cansin "pobrics" per posar aquest contenidor a 3 o 4 metres prop o davant del supermercat Spar, on allà no ocuparia la vorera dels vianants "ella així es deu sentir "més propietària i més important". Importa poc si els vianants els fan circular fora de la vorera. I "tant" treballadors que són segons ells mateixos (igual de treballadors que lo de les pizzes i menjar congelat amb el seu sorollós motor de refrigeració).

Privilegis que es prenen fora de la llei(com ocupar les voreres dels vianants al carrer del Port, de la Platja i Víctor Concas, sense miraments a veïns i vianants). Això és l'incivisme i la desigualtat de les autoritats. Amb SEGELL D'IDENTITAT PROPI... L'ABÚS D'AUTORITAT. 

Això és l'incivisme de les autoritats. Mireu aquí com l'altre de l'Est s'ha apropiat d'una placeta, la qual abans eren uns carrers on passaven i aparcaven els cotxes.Cliqueu aquí.

Mentre proclamen el seu lema: "L'Estartit som tots", quan hi ha uns amb privilegis i sense respecte de les Ordenances i la llei,... i els altres súbdits.

Haurien de canviar l'eslògan
per un altre de més realista:
"Som Tots els que No Som".
O un altre més humorístic
(però no menys realista ja que
denota la manipulació de les lleis):
"L'Est de l'Oest"


Coherència? Futur? El seu? Gent? Quina? La seva?
Pregunten? Com volem el poble? Com si fessin cas de ningú que no siguin ells mateixos.

Cal preguntar-se quin contingut, significat o quines atribucions tenen per ells els conceptes i les paraules que utilitzen (persones, gent, medi ambient i urbanisme, promoció econòmica, turisme...). Quina CONGRUÈNCIA mostren entre les "seves" PARAULES i els "seus" FETS.

Si fan tot això que veiem i no respecten les voreres dels vianants o persones o les altres ordenances, normatives i lleis (lleis que qualsevol amb sentit comú pot dir que són justes, i tant són de l'Estat com de la Generalitat i també de la CE) ... Què no faran amb els diners públics? Què faran amb els contractes amb diners pel mig? 


Abaix fotos d'una pizzeria a pocs metres (La Piccola) que sí que fan les pizzes a mà i al primer any d'obrir apareixen fotos de la cuina i la massa, no com la Paradís que moltes paraules i ni una foto fins aquesta data. Ara si a la fi en posen una a la seva web, no ens la creurem.La impunitat existent a l'Estartit
 fa que qualsevol problema o
 abús duri més que no pas 


Cap comentari:

Publica un comentari